Stripreeksen

Er staan 4659 stripreeksen in onze database.

In het menu kun je op eerste letter van de serie zoeken. Met de zoekfunctie in het menu kun je op reeks zoeken.

Blacksad

Geniaal detective verhaal dat zich afspeelt in de jaren 50 in de Verenigde Staten. Blacksad speelt zich af in een donkere en grimmige "film noir" setting.

Asterix

Asterix is een humoristische, historische Franse avonturenstripreeks met in de hoofdrollen de Galliërs Asterix en Obelix.

Samoerai

De stripreeks Samoerai vertelt het verhaal van Takeo die op zoek gaat naar zijn verdwenen broer en naar de betekenis van zijn tatoeage.

Largo Winch

Largo Winch is een Belgische stripreeks over een Joegoslavische wees die het multinationale bedrijf Group W erft van zijn adoptievader.

De vijf rijken

De stripreeks De Vijf Rijken speelt zich af in een antropomorf universum waar elk rijk wordt geregeerd door een andere diersoort.

De Chninkel

De Chninkel beschrijft het levensverhaal van de slaaf J'on die van de god Ee'n de opdracht krijgt om de heerservolkeren te verenigen.

Cedric

De strip Cédric gaat over de jonge Cédric, zijn vriendenkring en uiteraard zijn doldwaze familie. De reeks bestaat uit korte, aparte verhalen.

Battle Angel Alita (Gunnm)

Battle Angel Alita is een Japanse cyberpunk manga serie die draait rond het hoofdpersonage Alita, een cyborg met geheugenverlies.

Alleen

Alleen is een avonturenstrip die gaat over 5 kinderen van verschillende leeftijden, achtergronden en rassen die plots alleen op de wereld zijn.

De druiden

Brittanië in de vijfde eeuw na Christus: het Christendom is aan zijn opmars in de wereld bezig en doet er alles aan om de oude religies uit te roeien

Franka

Franka is een detectivestrip over de roodharige hoofdrolspeelster. Eerst was de reeks gericht op jongeren van 11-16 jaar, maar later op volwassenen.

USS Constitution

USS Constitution vertelt het verhaal van Pierre-Mary Corbières in een tijdperk waar de V.S. strijden tegen Barbarijse piraten in het begin van de 19de eeuw.